Smart Home

Stambeni objekti zasnovani na tehnologiji budućnosti

Dobrodošli u "pametan dom" - dom koji za vas upravlja inteligentan sistem kontrole i zaštite - sistem koji je unapred podešen prema vašim željama i potrebama!
Pametne zgrade predstavljaju unapređeni, integrisani i optimizovani sistem centralizovanog upravljanja poslovnim i stambenim kompleksima. Fokus - energetska efikasnost i potpuna kontrola okruženja.

Pametni dom - jednim dodirom do savršenstva i sigurnosti

Pametni dom je vaš lični prostor koji kontrolišete i kojim upravljate tek dodirom prsta! Odlazak na posao, godišnji odmor ili kraći put, svako napuštanje stana sada za vas predstavlja bezbrižnost u pogledu sigurnosti vašeg doma.

Kada smo nove tehnologije implementirali u naše objekte, pojmovi udobnost, fleksibilnost, sigurnost, maksimalni komfor i pojednostavljenje svakodnevnih kućnih radnji dobili su novo značenje.

Šta sve može "pametni dom"?

Pametni dom vam pruža, na monitoru centralne konzole, ceo vaš prostor predstavljen kao na dlanu. Svojim komforom i bezbednošću upravljate jednim dodirom prsta. Čak i kad niste kod kuće!

Od malih, jednostavnih radnji, u mogućnosti ste da regulišete i upravljate rasvetom, odnosno spuštate i podižete roletne ili birate željeni ambijent rasvete; možete da regulišete rad klime, grejanja ili hlađenja. Jednim dodirom birajte filmove, odaberite zvuk koji želite, pregledajte svoju poštu.

Vaša sigurnost je i nama na prvom mestu: pametni sistem obuhvata protivprovalni i protivpožarni alarm, a video nadzor vas lišava brige kada je sigurnost vaše dece u pitanju. Isto tako, u mogućnosti ste da kontrolišete ulazak u stan, odnosno, imate mogućnost da pojedinim osobama dopustite ili ih onemogućite da u određenom vremenu uđu u stan.