Objekti

EKSTERIJER

Ako ste jedan od odabranih sa vizijom, šansom i mogućnošću življenja u SMART PLUS pametnim zgradama, nije vam zagarantovan samo beskrajni luksuz, već i mesto u istoriji Beograda i njegovoj budućnosti.

ARHITEKTONSKA STRUKTURA

Visina zgrada prilagođena je okolnoj izgradnji. Objekat ima podrum, prizemlje, dva sprata i povučenu etažu, oblikovano ravnim krovom. Svi stanovi su optimalno orijentisani, s kvalitetnim vizurama.

DIZAJN I POŠTOVANJE URBANISTIČKIH VREDNOSTI

Zahvaljujući vrhunski obrađenoj terakoti samoventilirajuće fasade (Sannini), svojim spoljnim izgledom zgrade se skladno nadovezuju na stare vile iz susedstva i čine prepoznatljivu neimarsku celinu koja oplemenjuje ovaj deo Vračara.

PROSTOR STANOVANJA

Apartmani su dvostrano orijentisani sa prostranim dnevnim boravkom. U suterenskom delu objekta postoji moderan multinamenski rekreacioni centar. Strukturom objekta naglašena je funkcionalna podela u prostoru stanovanja. Spavaći deo, kao odvojeni deo stana, naglašava intimnost prostora. Dnevni boravak, sa svojim velikim zastakljenim površinama i visinom od 330 cm, otvara se prema terasi i okolini. Terase su popločane keramičkim pločicama prve klase, sa ugrađenim grejačima za otapanje leda i snega.

PODOVI

Za vašu potpunu udobnost odabrali smo prvoklasne keramičke pločice, sanitarnu opremu, masažne kade i armaturu vodećih evropskih proizvođača (Sicis, Tagina, Floor Gres, Rex, Dune, Jakuzzi, Jessi...). Na podovima u sobama i pretprostorima ugrađen je "ListoneGiordano" parket Xplus klase.

PROZORI

Predstavljaju svojevrsni kontakt s okolinom, na njemu su izražene karakteristike podneblja i klimatskih uslova. Uz ostale elemente objekta, zadovoljava zahteve u pogledu štednje energije, odgovarajućeg osvetljenja i provetravanja objekta.

SPOLJAŠNJA STOLARIJA

Schüco spoljašnja stolarija, čista, atraktivna i bezvremena, savršeno oplemenjuje fasadu i čini je jedinstvenom. Zastakljivanje je izvršeno termozvučnim, niskoemisionim, toniranim, reflektujućim staklom GUARDIAN (stopsol + argon + lowE). U svim prostorijama ugrađene su roletne na elektropogon sa daljinskim upravljanjem (Hunter Douglas).

UNUTRAŠNJA STOLARIJA

Kompanija (TRE-Piu) svojim kvalitetom i dizajnom prati savremena kretanja u uređenju enterijera, oplemenjujući unutrašnji prostor i čineći ga ugodnijim za život.

OSTALE KARAKTERISTIKE

Ulazna vrata u stanove (NEW-TECH®) su protivprovalna sa cilindrom Mul-t-lock i kod karticom. Svaki stan ima zasebni VRV multisplit sistem grejanja?hlađenja (Daiken) sa trostrukim Silver Nano filterom (jonizator) vazduha. U stanovima je sprovedena kablovska TV instalacija i Cisco Wireless Network Router (802.11n Wi-Fi). Svi apartmani imaju direktan pristup liftom (Otis) do svojih parking-mesta u garaži i ostava.

STRUČNJACI

Uz sve ovo, na raspolaganju su vam i najbolji stručnjaci: arhitekte, dizajneri, dekorateri. Svi oni su tu kako bi vam pomogli da kreirate prostor po svojoj meri i ukusu. Individualan, unikatan i naručen. Izveden besprekorno do poslednjeg detalja.

ENTERIJER

Svaki stan ima unikatni enterijer. Najmodernije i najkvalitetnije materijale su svojom umešnošću naši dizajneri utkali u svaki kutak zgrade, tako da su udobnost, komfor, prostranost i funkcionalnost glavni atributi naših stanova.