Lokacija

Popijte kafu na najmirnijem mestu Vračara. U vašoj dnevnoj sobi. Uživajte u okruženju vrhunskih prirodnih materijala, drveta i mermera. Divite se radovima najboljih dizajnera enterijera. U sopstvenom stanu.

Kompleks "SMART PLUS" osmišljen je kao nova evropska arhitektonska ideja, ali će ga prožimati i nekada prepoznatljivi prestonički duh. Arhitektonski moderan, ali i romantičan, ogledalo je jednog starijeg i otmenijeg Beograda.

KARAKTERISTIKE LOKACIJE KAO CELINE

Dobra orjentacija, okruženje zelenilom, blizina centra grada, lak pristup glavnim gradskim saobraćajnicama, bolji kvalitet vazduha zbog uzvišenja i dobre vizure.
Na mapi grada Beograda, ovaj deo opštine Vračar se smatra najlepšom rezidencijalnom četvrti.

VAŠE PRVO SUSEDSTVO

U neposrednoj blizini nalaze se: četiri parka, dečiji vrtić, privatni dečiji vrtić, osnovna škola, privatna osnovna škola, srednja škola, fitnes centar, dom zdravlja, pijaca, a do svih ostalih značajnih urbanih sadržaja se dolazi brzo.

ZELENE ZGRADE

Koncept "Zelene zgrade" predstavlja inteligentan, bezbedan, komforan, produktivan i ekonomičan stambeni prostor, zasnovan na zdravim materijalima, sa instalacijskim sistemima i informatičkim uređajima, kojima se upravlja energetsko-ekološkim funkcijama zgrade.

SMART PLUS na ovaj način postiže usklađenost sa svim evropskim standardima.