Posao

LJUDSKI POTENCIJAL

Poslušajte otkucaje srca i zamislite koliko je već otkucaja napravilo vaše srce da biste postali osoba koja ste danas i koliko će još energije i truda biti uloženo kako biste se i dalje razvijali u životu. Na isti način smo i mi rasli, snagom volje i željom za uspehom.

Budući da je u konstanti promene vrlo važno u svakom trenutku održati ravnotežu, mi nastojimo da svim članovima našeg tima pružimo mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni i privatni razvoj.

Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i dokazivanje u perspektivnoj radnoj sredini, te ukoliko ste spremni da sa nama kreirate zajedničku budućnost, javite nam se, mi ćemo vam pružiti priliku za profesionalni i lični razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju jer znamo šta je najvrednije u svakoj kompaniji.

PRIHVATITE IZAZOV!

Ako odnedavno imate diplomu u ruci (ili ćete je uskoro imati) i nije vam primarna želja samo da dobijete pečat u radnoj knjižici, već da prihvatite izazov i iskoristite priliku za ostvarivanje svojih ambicija u izrazito dinamičnom poslovnom okruženju, možete nam se pridružiti!

Dobićete punu podršku kroz intenzivnu edukaciju i praktično usavršavanje, a na vama je da zalaganjem i proaktivnošću pokažete da ste timski igrač pobedničkog duha.

Gradeći našu kompaniju, znatiželjom, entuzijazmom, stvaralačkim nemirom i prihvatanjem novih ideja, postali smo ovo što smo danas. Stoga su naša vrata otvorena pouzdanim i odgovornim osobama koje su spremne da svoje znanje i energiju usmere ka ostvarenju vizije SMART PLUS-a.

APLICIRANJE

Ukoliko želite da aplicirate za rad u našoj kompaniji, pošaljite nam link do svog LinkedIn profila ili biografiju napisanu u Word ili PDF formatu na e-mail adresu office@smartplus.rs.